Håper på lokalt engasjement

Vipps: Gøril Wold Wægger (t.h.) i NIF Basket håper på et lokalt engasjement for å få fem ungdommer fra Sør-Afrika til Nesodden.

Vipps: Gøril Wold Wægger (t.h.) i NIF Basket håper på et lokalt engasjement for å få fem ungdommer fra Sør-Afrika til Nesodden.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

I februar kommer det over 40 ungdommer fra Nord-Irland, Kypros, Israel og Palestina til Nesodden for å spille basketball og lære om konflikthåndtering.

DEL

Nesodden IF basket er vertskap. Nå drar de i gang en dugnad for å gi fem unge fra Sør-Afrika muligheten til å delta på den internasjonale Peace Players-samlingen Lead4Peace.

– De har dessverre ikke råd til turen selv, så la oss gi dem en opplevelse for livet. Derfor håper vi at en Vipps-aksjon kan bidra til at ungdommene kan besøke Nesodden i februar, sier Gøril Wold Wægger i Nesodden basket.

LES OGSÅ: Julius (18) fra Drøbak prøvespilte i Braga

Peace players

Basketgruppa på Nesodden har et samarbeid med fredsorganisasjonen Peace Player – Kypros, og er godt i gang med et lederskaputviklingsprogram for ungdom kalt «Lead 4 Peace».

– Målet er å utvikle unge

deltakere i alderen 15–17 år til ledere og forkjempere for fred og bidragsytere til sitt eget

lokalsamfunn, sier Wold Wægger.

– Nettopp derfor hadde det vært helt topp om det ble et lokalt engasjement der vi kunne samlet inn penger via Vipps eller andre måter, sånn at de fem unge fra Sør-Afrika kunne fått deltatt. Det tror vi hadde vært fantastisk for dem. Så Vipps gjerne noen kroner til VIPPS 83168, sier Wold Wægger.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags