– Håper å ha en ny daglig leder på plass før mai

Foto:

Etter at fristen for å søke som Stein Erik Halcks arvtaker gikk ut, sitter nå DFI igjen med en rekke mulige kandidater.

DEL

Som kjent gikk søknadsfristen som ny DFI leder ut den 31. januar. Stein Erik Halck kan fortelle litt om hvor mange som har lagt igjen en søknad, en drøy uke etter at fristen gikk ut.

– Vi har rundt 8 stykker som har søkt. Vi starter prosessen med å finne den nye daglige lederen nå, sier Halck da Amta besøker han på kontoret onsdag.

– Når skal den nye daglige lederen ta over?

– Jeg slutter den 31. mai. Vi håper at vi har en på plass før det, understreker Halck og legger til at han ikke kan uttale seg noe mer om kandidatene.

I MØTER: Stein Erik Halck og resten av DFI starter nå med å finne den nye DFI-lederen.

I MØTER: Stein Erik Halck og resten av DFI starter nå med å finne den nye DFI-lederen. Foto:

I søknadsteksten opplyste dem at lederen skal være synlig, entusiastisk og ha et brennende ønske om å skape et godt omdømme for klubben. Videre ønsker de at den som får stillingen skal motiveres av å legge til rette for idretten mot bredde og topp. De skriver også at personen må like å jobbe tett med frivillige for å skape gode resultater.

For å få til dette, fortalte Halck i et tidligere intervju at de har hentet inn ekstern hjelp.

– DFI har profesjonell hjelp som skal være med oss i sluttfasen av vurderingen av søknadene, sa den avtroppende lederen den gangen.

– Må samle DFI

Styreleder Heidi Andresen har tidligere fortalt til Amta hva jobben som daglig leder innebærer.

– Å være daglig leder i Drøbak-Frogn Idrettslag er en meget viktig jobb for veldig mange. For alle som er med i DFI, men også de klubbene som er utenfor DFI, sier Andresen og fortsetter:

– Den som skal ta over etter Stein Erik Halck må være med på å samle klubben, være samarbeidspartner med de andre lokale klubbene samtidig som at den som overtar også må forstå betydningen av å jobbe tett med politikerne i Frogn.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags