Seks lokale utøvere tatt ut på kretslag

Anniken, Anders, Linnea og Henriette avbildet under oppkjøringen på Seiersten stadion før Lerøylekene 2018.

Anniken, Anders, Linnea og Henriette avbildet under oppkjøringen på Seiersten stadion før Lerøylekene 2018. Foto:

Av

Seks raske og spretne friidrettsutøvere fra Drøbak og Nesodden er tatt ut på Akershus sitt kretslag til Lerøylekene 2018.

DEL

InnsendtHelgen 8. og 9. september vil omkring 700 13- og 14-nåringer fra hele Norge møtes på Hamar Stadion. Lerøylekene er etterfølgeren til Donald Duck-lekene som sikkert mange i den eldre garde husker. Med det gullkantede europamesterskapet i Berlin i stadig friskt minne kan det også tenkes at noen av medaljevinnerne eller deltagerne dukker opp for å kaste litt ekstra glans over Lerøy-lekene, og Karsten Warholm bidrar på en kjempefin måte ved at arrangøren kan lodde ut drakten som han vant med i Berlin.

Akershus stiller med en solid tropp der 5 utøvere kommer fra Drøbak og 1 utøver fra Nesodden. Utøverne fra Drøbak er Linnea Holten (J13) som skal delta i høyde, Anniken Norstrøm (J14) som skal delta i tresteg, og Henriette Bakken (J13), Aurora Mjøen Grøndalen (J14) og Anders Skeie Haugene (G14) som skal delta på 600 m og 1500 m. Fra Nesodden skal Eirik Halfdansen-Aspen (G14) delta i kule, diskos, spyd og slegge. 

Akershus har tradisjon for å gjøre det sterkt i Lerøylekene og laget satser på å kapre medaljeplasseringer, noe utøverne fra Drøbak og Nesodden kunne bidra sterkt til da mange av dem er blant de 10–20 beste i landet på sine øvelser.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags