Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser fotballspiller fra Fjellstrand – sist sett på McDonalds

Artikkelen er over 4 år gammel

Fjellstrand sportsklubb har tatt sosiale medier i bruk for å få medlemmene på trening. Jon Bach ble etterlyst via Instagram, da de ikke hadde sett han på kamp eller trening siden i fjor.

– Jon ble funnet, ler Mats Øyvind Jacobsen Arntzen.

– Han meldte seg selv og har lovet å komme på trening neste uke. Det hjalp med en etterlysning. Noe Jon tok med godt humør, forsikrer Mads.

Idrettslaget på Fjellstrand har blitt drevet av Roar Krislok og Fredrik Lund Vang, som har fått klubben oppover i divisjonene. Mats Øyvind overtok før jul i fjor. Klubben gjør sitt for at de som blir medlemmer skal kunne trene og ha det gøy.

– Vi har fått inn ganske mange nye spillere. Det er mange som ikke har tid til å satse for fullt. For dem er vi et godt alternativ. Det er mange som ønsker spille fotball, men som har liten tid til trening, fordi de gjør andre ting ved siden også.

– Det har begynt mange unge spillere hos oss, samtidig som vi ønsker å bevare de som er litt eldre. Slik at vi kan få en god miks. Det er viktig at vi bevarer den gode Fjellstrand-ånden vi har. Og da trenger vi eldre spillere som kan passe på de litt yngre. Derfor trenger vi slike karer som Jon.

Slik gikk det da NIF og Fjellstrand møttes til dyst: Lett trening da NIF møtte Fjellstrand 

– Da vi etterlyste Jon på denne måten, så sier det litt om hvordan vi har det i klubben. Her skal ingen tvinges til å være med, her skal vi ha det gøy. Vi er seriøse når det kommer til treninger og kamper, men i opplegget rundt skal det være et godt sosialt miljø. Med mye humor, ler Jacobsen Arntzen.

– Dere lovet en dusør på 10.000 kroner. Måtte dere åpne klubbkassa?

– He-he. Han meldte seg heldigvis selv, vi får se om vi kan kompensere noe om han dukker opp på neste lagfest, avslutter Mats Øyvind.

Kommentarer til denne saken