Gå til sidens hovedinnhold

Hat trick med potet i magen - ingen potet på banen

Artikkelen er over 3 år gammel

Fjellstrand sportsklubb – Langhus 3-0. Fjellstrand sk tok en viktig seier på Berger torsdag kveld.

Arilas Berg Ould-Saada stod for alle tre målene med assist fra de tre M-ene, Markus (Færevik 1-0), Mats (Kalløkken 2-0) og Mats (Arntzen 3-0).

Til tross for at laget skal møte Heggedal og Sagene i de to siste kampene denne sesongen, noe som må regnes som tøff motstand, er lagets trener optimistisk. Heggedal og Sagene ligger på første og tredjeplass på tabellen.

– Nå er det kun teoretiske muligheter for at vi rykker ned, forteller Mats Arntzen til Amta, det skal veldig mye til at Langhus og Luka (forholdsvis 8 og 9 plass på tabellen - Fjellstrand ligger på syvende), skal ta seks poeng. Det ser jeg nærmest som umulig.

Big game player

Fjellstrand kan altså ha berget plassen med en litt kul seier, med tanke på  Arilas Berg Ould-Saada sitt hat trick.

– Han er en big game player. Han scorer når det gjelder, skryter Arntzen.
– Alle kollegaene gikk for Chili con carne i VG-kantina torsdag, men Arilas gikk for fisk og poteter. Som han selv sier var det suksessoppskriften. Men noen potet på banen er han så absolutt ikke, ler Mats.
 –Han gjør seg best som spiss og ikke så mye annet.

– At vi holder oss i femte har vært målet vårt hele sesongen. Det er en tøff divisjon, så vi er godt fornøyd med det vi har prestert i år, avslutter Artntzen som foruten å ha servert Arilas ballen i forkant av kampens siste mål også er spillende trener.

Husker du denne?

Les mer

Etterlyser fotballspiller fra Fjellstrand – sist sett på McDonalds

 

Kommentarer til denne saken