Rino Falk Larsen ferdig i FFK - kontrakten avsluttes umiddelbart

Ferdig: Rino Falk Larsen takker for seg i FFK-drakten. (Geir A. Carlsson)

Ferdig: Rino Falk Larsen takker for seg i FFK-drakten. (Geir A. Carlsson)

Artikkelen er over 2 år gammel

Drøbak-gutt og tidligere DFI-spiller Rino Falk Larsen og FFK, har kommet til enighet om å avslutte kontrakten.

DEL

Fredriksstad Blad: Det skriver FFK på sine egne hjemmesider fredag.

Det var før 2017-sesongen at Falk Larsen kom til FFK. Midtbanespilleren fikk en god start og var en lagets aller beste i starten av sesongen. Så kom korsbåndsskaden som satte ham ut av spill ut sesongen.

I vinter var han dog tilbake igjen i full trening, og har i år vært på banen i 11 av A-lagets 19 kamper i Postnord-ligaen og NM.

Rino Falk Larsen da han spilte for DFI

Rino Falk Larsen da han spilte for DFI Foto:

Heier: - Leit

FFK skriver på sine sider at grunnet manglende spilletid den siste perioden og en sterk konkurransesituasjon har Falk Larsen selv ytret ønske om å bytte klubb, og at FFK etter nøye vurdering og dialog, har innfridd dette.

- Vi syns det er leit å miste en flott gutt som Rino, han har vært med på å tilføre oss mye både i hverdagen og på kamp. Samtidig så har det vært en ubalanse i troppen posisjonsmessig, som vi nå får rettet opp og blant annet åpner rom for Noah Hermansen i treningshverdagen. Vi har bare gode ting å si om Rino og ønsker han all mulig lykke til i fremtiden, sier Joacim Heier til FFKs hjemmeside.

Ønsker miljøskifte

Hvor Falk Larsen fortsetter karrieren er fortsatt ikke avgjort. Han kan ikke signere noe proffavtale med en annen klubb før i januar, men kan spille 2. divisjonsfotball på såkalt amatørkontrakt. Han må uansett sone en 30 dager lang karante før han er spilleklar.

 - Jeg er fortsatt bare 22 år, og ambisjonene er store, så er det viktig for meg med spilletid. Med tanke på formasjonen vi spiller så ble det vanskelig og da tror jeg det er riktig med et miljøskifte for å gi ny motivasjon, sier Falk Larsen selv som legger til at han ønsker FFK all mulig lykke til i resten av sesongen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken