Kom og hei på Frogniadens stjerner

Artikkelen er over 2 år gammel

Søndag formiddag er det klart for Frogniaden på Seiersten stadion.

DEL

Klart for Frogniaden søndag

For sjette gang har gruppe 13 i DFI, gleden av å invitere alle idrettsglade mennesker til delta i «Frogniaden» på Seiersten stadion i Drøbak. «Frogniaden» er et idrettsarrangement for alle med nedsatt funksjonsevne i Frogn. Det  inviteres også deltakere fra Frogns nabokommuner.

– Årets arrangement inneholder de samme individuelle øvelsene som tidligere.  Vi avslutter med en skikkelig fotballcup på slutten av dagen, sier Sverre Vågan som er primus motor i Gruppe 13.

Håper på mange

Vågan og Gruppe 13 håper på stor deltakelse:

– Vi håper at enda flere melder seg på enn før. Vi vet det er mange som sitter hjemme og kanskje har lyst til å delta. Det er ingenting å være redd for, vi har plass til alle sier Sverre Vågan.

– Kom en tur og se hvor gøy vi  har det, avslutter han.

Alle idrettsglade mennesker ønskes velkommen til søndagens Frogniade.

Alle idrettsglade mennesker ønskes velkommen til søndagens Frogniade. Foto:

Thomas er klar

En av de faste deltakerne er sporty Thomas Dahl.  Også i år er Thomas selvsagt klar.

– Jeg har i hvert fall meldt meg på i liten ball.  Og så skal jeg prøve å være med på en del andre ting.  For Frogniaden er kjempegøy, sa Thomas da vi møtte han på Sport 1 hvor han skulle kjøpe inn håndballsko for høstens håndballtreninger.

Frogniaden 2015

Ønsker publikum

En ting som er med på å gjøre arrangementer som Frogniaden ekstra morsomt, er mange publikummere. 

Derfor oppfordres alle som er glade i idrett til å møte opp på Seiersten søndag.  Thomas, Marius, Jørn Sigurd og Rune er jo noen av DFI Fotballs beste supportere, og da er vi ganske så sikre på at de hadde syntes det hadde vært supermoro om noen av A-lagsspillerne hadde tatt turen for å heie på dem også.

 

Disse gutta er klar for fotballkamp søndag.  Og kanskje kommer A-lagsgutta og ser på.

Disse gutta er klar for fotballkamp søndag. Og kanskje kommer A-lagsgutta og ser på. Foto:

Og for dem som ikke har vært tilstede på Frogniaden før.   Ta en tur da vel.  For dette er årets idrettslige høydepunkt på Seiersten, der idrettsgleden - og kun den, står i sentrum for det som skjer på kunstgress og tartandekke søndag formiddag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags