15-åring fra Drøbak leder NM i golf

Artikkelen er over 3 år gammel

Mikkel Antonsen fra Drøbak leder NM i Golf etter første runde på Atlungstad

DEL

Fantastisk start for Mikkel Mikkel Antonsen (Drøbak GK) benyttet muligheten til å fortsette der han slapp i helgen, da han vant bronse i storturneringen European Young Masters på Oslo GK, der han startet  turneringen med å skape overskrifter med sin turneringsrekord på Bogstad med 63 slag.

På Atlungstad torsdag leverte 15-åringen en bunnsolid bogeyfri-runde bestående av fem birdies og resten par. Med 67 slag på scorekortet leder han turneringen med ett slag over Kenneth André Johansson (Østmarka GK), Herman Wibe Sekne (Oslo GK) og Lars Mjeldheim Sandvoll (Fana GK), skriver norskgolf.no

Bra runde

– Det var en bra runde. Innspillene mine var nøkkelen til den gode scoren. Jeg hadde tre tap-in-putter for birdie. Den lengste birdieputten jeg satt i dag var på en halvannen meter. I tillegg chippet jeg i en gang for birdie. Det var ikke så enkelt å putte i dag, greenene var ikke så gode. Men jeg er godt fornøyd med starten, sier Antonsen til Norsk Golf.

To ganger tidligere har tenåringer fra Drøbak GK vunnet NM for herrer: Henrik Bjørnstad var 17 år gammel da han vant NM i 1996, mens Viktor Hovland var 16 da han vant for tre år siden, skriver norskgolf.no etter første dag av NM på Atlungstad på Ottestad ved Mjøsas bredd.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken