Golfkarusellen snurrer igjen

Golfkarusellen arrangeres ved golfhuset på Nordre Belsjø fra klokken 12 til 14 på søndag, og deltagerne får prøve seg i ni forskjellige øvelser. Bildet viser aktiviteter på putting-green’en.

Golfkarusellen arrangeres ved golfhuset på Nordre Belsjø fra klokken 12 til 14 på søndag, og deltagerne får prøve seg i ni forskjellige øvelser. Bildet viser aktiviteter på putting-green’en. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende søndag er det golfkarusell ved Golfhuset til Drøbak Golfklubb.

DEL

- Søndag inviterer vi til årets siste golfkarusell, sier Drøbak Golfklubbs pressekontakt, J. Ketil Steine, og forteller at barn og unge i alderen 5 til 15 år – alene, eller sammen med foreldre, søsken, besteforeldre samt tanter og onkler – er velkommen til klubbhuset på Nordre Belsjø.

-Og, legger Steine til:

-I høstferien, i uke 40, er det klart for årets siste av tre Golf Camp’er.

Golfkarusellen arrangeres ved golfhuset på Nordre Belsjø fra klokken 12 til 14. Arrangementet består av en løype med ni forskjellige øvelser, samt en rundtur på banen med golfbil.

Årets siste Golf Camp                 

Den siste av i alt tre Golf Camp’er arrangeres i skolenes høstferie i uke 40.  –Camp’en starter mandag og avsluttes onsdag denne uken, sier Steine og forteller at Golf Camp’ene er åpne for barn og unge i alderen 7 til 18 år, med eller uten tidligere erfaring med golf, og deltagerne får låne nødvendig utstyr av golfklubben.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags