Mikkel med rødglødende putter

16-åringen fra Drøbak Golfklubb. Mikkel Antonsen, spilte sitt livs golf i torsdagens åpningsrunde av European Young Masters:

16-åringen fra Drøbak Golfklubb. Mikkel Antonsen, spilte sitt livs golf i torsdagens åpningsrunde av European Young Masters: Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

16-åringen fra Drøbak Golfklubb. Mikkel Antonsen, spilte sitt livs golf i torsdagens åpningsrunde av European Young Masters, melder norskgolf.no

DEL

To eagles og syv birdies.  Dermed har han allerede åpnet opp en luke på fire slag på toppen av leaderboardet på Bogstad – og neste spiller på listen er en annen norsk spiller, lagkameraten Bård Skogen på fem under par. Han deler andreplassen sammen med Conor Gough (England) og Luke O´Neill (Irland), skriver norskgolf.no.

Ingen dårlig dag

Dermed ble det slett ikke noen dårlig dag på jobb i det som ansett for å være en av Europas aller mest prestisjetunge juniorturneringer, hvor navn som blant andre Rory McIlroy og Sergio Garcia har deltatt tidligere.

– Det var en dag med rødglødende putter. Mikkel brukte 21 putter og senkte totalt 67 meter med putter i dag. Det var stabilt fra start til slutt, og han holdt seg rolig og fokusert. Mikkel så veldig god ut på innspillsrundene, og jeg tenkte at dette kunne gå bra. Det var jo putteren som gjorde at runden ble ekstra magisk, sier Team Norway Junior-coach Niklas Diethelm, som fulgte runden «ringside», til Norsk Golf.

Ettersom runden ble spilt fra tee 61 så teller ikke runden til Mikkel Antonsen som banerekord på Oslo GK, men runden er likevel den laveste registrerte turneringsrunden på Oslo GK noensinne.

Turneringen fortsetter fredag og lørdag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.