Mikkel på pallen i EM

Mikkel Antonsen spilte godt da han ble nummer to i EM.

Mikkel Antonsen spilte godt da han ble nummer to i EM. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Drøbak-gutten Mikkel Antonsen(16) storspilte under Europeen Masters på Bogstad. Det endte med en sterk andreplass til stortalentet.

DEL

Satte ny banerekord på Bogstad Ikke minst imponerte Mikkel under den første runden, da han spilte en 63-runde på Bogstad Golfbane, som er landets eldste og mest spilte bane.

- 63 slag er ny rekord for Bogstad, og det er jo litt moro å ha banerekorden på en så renommert bane.  I tillegg er jeg jo veldig fornøyd med å bli nummer to.  Det ble litt stang ut på den siste dagen, men alt i alt så må man jo være fornøyd med en pallplass i EM, sier en glad Drøbak-spilller etter turneringen på Bogstad.

NM neste

Og det går slag i slag for Mikkel denne sommeren.  Neste turnering er NM, og der har den unge Drøbak-gutten klare ambisjoner.

- Målet er topp ti.  Klarer jeg det så vil jeg mest sannsynlig også få muligheten til å spille en proffturnering senere i sommer, sier Mikkel som med det viser at han absolutt mener alvor med golfspillingen.

Og etter å ha bodd i Spania i seks år, og gått på norsk skole der, så flytter gutten, som er født 2001, hjem til Norge for å gå på Wang Toppidrett fra og med høsten.

- Det blir jo en litt ny tilværelse, men det skal gå bra.  Jeg ønsker å se hvor god jeg kan bli, og hittil har det jo gått ganske bra.  Årets sesong har vært veldig god, og jeg håper jo at utviklingen vil fortsette, sier en blid Drøbak-spiller etter at han ble nummer to i European Masters i golf.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.