Ny golfcamp til uken

Drøbak Golfklubbs Golf Camp er blitt populære sommer- og høstarrangementer for barn og unge fra 7 til 18 år – her fra en tidligere golfcamp ved klubbhuset på Nordre Belsjø.

Drøbak Golfklubbs Golf Camp er blitt populære sommer- og høstarrangementer for barn og unge fra 7 til 18 år – her fra en tidligere golfcamp ved klubbhuset på Nordre Belsjø. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Til uken, mandag til og med torsdag, er det klart for den andre av totalt tre golfcamper i 2017, minner pressekontakten i Drøbak Golfklubb, J. Ketil Steine, om.

DEL

Den siste golfcampen arrangeres i høstferien - i uke 40.

– De to første campene går over fire dager fra klokken 10 til 15 fra mandag til og med torsdag.

Den siste - i høstferien - avsluttes onsdag, forteller Steine, og minner om at golfcampene er åpne for barn og unge i alderen 7 til 18 år – med eller uten tidligere erfaring med golf – og deltagerne får låne nødvendig utstyr av golfklubben.

Deltagere uten erfaring på de to første leirene kan ta kurset «Veien til golf», som kvalifiserer til spill på banen. Deltagere med erfaring eller etablert handicap, får tilgang til banen i løpet av leirene, som avsluttes med utdeling av kursbevis og en enkel servering.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags