Jubileums-Frogniaden

Klar ferdig gå: Mange var spente før de skulle ut å løpe.

Klar ferdig gå: Mange var spente før de skulle ut å løpe.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

I 2016 er det femte gang Frogniaden arrangeres. Jubileet betyr at Frogniaden, som DFI/gruppe13 arrangerer for barn, unge og voksne som trenger tilrettelagte idrettsaktiviteter, er blitt en tradisjon.

DEL

- Det er det grunn til å feire, sier Veronica Hove og Sverre Vågan som holder i trådene rundt årets jubileumsarrangement.

Jevn økning

I all hovedsak kommer deltakerne fra Frogn, men vi har også hatt med utøvere fra Nesodden, Vestby, Ski, Oslo og Kolbotn.

– Etter at arrangementet har blitt mer kjent har vi hatt en jevn økning av antall påmeldte, sier Hove i invitasjonen til årets idrettsfest på Seiersten.

Aldersspredningen er fra 15 til 60 år. De fleste deltagerne bor i omsorgsboliger.

– Vi håper at vi etter hvert også får med flere hjemmeboende barn og ungdommer på Frogniaden, sier Veronica Hove.

Gode støttespillere

Arrangementet arrangeres av gode støttespillere i DFI. Mangeårig leder av gruppe 13, Peder Halgunset døde dessverre i sommer. Sverre Vågan i arrangørkomiteen håper at Frogniaden kan videreføres i Peders ånd.

- Dette var jo Peders baby, og vi ønsker å videreføre det flotte arrangementet i hans ånd. Derfor hadde det vært ekstra hyggelig med stor deltakelse og mye folk på tribunen.

- Og for dem som ikke har overvært Frogniaden tidligere, så er det bare å ta turen. For dette er en idrettsfest der idrettsglede står i sentrum. Vi garanterer mange flotte prestasjoner og godt humør.

- Så det er bare å ta turen til Seiersten lørdag, sier Vågan om årets utgave av Frogniaden.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags