Seier til Nesodden fotball G14 i Langhus Nyttårscup

Vinnerlaget til NIF 1 G14. Fra venstre Oscar Ø. Ljungmann, Emilian Hagen, Lucas D. Sølberg, Truls M. Garder, Jonas F. Eide, Casper N. Hafsteen, Brage Stagrim-Kjær, Lucas Ruud, og Peter Mourlas.

Vinnerlaget til NIF 1 G14. Fra venstre Oscar Ø. Ljungmann, Emilian Hagen, Lucas D. Sølberg, Truls M. Garder, Jonas F. Eide, Casper N. Hafsteen, Brage Stagrim-Kjær, Lucas Ruud, og Peter Mourlas. Foto:

DEL

(NESODDEN/INNSENDT ARTIKKEL) Fredag kveld startet gruppespillet for begge lagene til NIF G14. Siden dette var en innendørscup så er det alltid litt vanskelig, og ikke minst utfordrende å spille med en futsalball hvis man ikke har gjort det tidligere.

– Vi så tidlig i Langhus Nyttårscup at de 3 lagene som Langhus stilte med hadde meget høyt nivå., skriver Stig Ove Hagen i en mail till Amta etter helgens turnering.

– Slik at det var ingen overraskelse at de fikk alle sine 3 lag til semifinalene. Dessverre for NIF 2 så ble de slått ut i innledende runde. De gjorde en kjempeinnsats, men slet med å score mål denne gangen. Det er ingen tvil om at spillerne på NIF 2 denne gangen kunne gått videre om de hadde hatt litt mer flaks. Neste gang er vi sikre på at de også går videre til sluttspillet.

NIF 1 spilte en fantastisk futsalfotball der mye av spillet gikk på en touch og raske overganger. De la seg dypt og ventet tålmodig på feil fra motstanderlaget.

– Etter gruppespillet hadde de en målforskjell på 17 – 1 på 4 kamper. Lørdag kveld møtte de Langhus Kokos i semi-finalen. Dette ble en veldig jevnspilt kamp der NIF 1 tok ledelsen først. Denne holdt de til det var igjen 8 min. Så reduserte Langhus etter frispark som ble styrt pent inn i mål. Deretter gikk det litt fram og tilbake hvor begge lagene kunne tatt føringen. Da det var ca. 2 minutter igjen av kampen så scoret Nesodden slik at de vant kampen 2-1. I finalen så møtte de Langhus Ananas. Dette laget slo NIF 1 i gruppespillet 2-1 etter en jevn kamp.

I finalen var det mange nervøse gutter. Langhus var best de første 10 min, men som fotball noen ganger er så er det ikke alltid de beste som tar ledelsen. Nesodden tar ledelsen når det var ca.13 min igjen av kampen, etter ett flott frisparkmål fra ca. 9 meter.

– Da måtte Langhus framover. De presset hardt, og klarte å redusere når det var ca.7 minutter igjen av kampen. Det ble ingen flere mål etter ordinær tid. Slik at kampen måtte avgjøres på «Golden Goal». Her trakk Nesodden det lengste strået. Nesodden scoret det avgjørende målet etter 3 minutter ut i ekstraomgangen. Bra innsats av alle spillerne, og ikke minst ivrige trenere på sidelinjen som ga alt i alle kampene. Vi foreldre og trenere gratulerer alle spillerne på G14 med seieren.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags