Karateklubbens sommerleir har blitt en tradisjon og en årviss begivenhet. I år var det tjuende gang det ble arrangert sommerleir på Håøya.

– Dette er en viktig begivenhet for klubben. Gjennom hele året ser utøverne våre fram mot dette arrangementet. Det har virkelig blitt snakkisen blant våre medlemmer, forteller klubbens leder Øystein Ask.

– Det er her vi henter det lille ekstra og får litt turboladning, sier Nesodden Karateklubbs mangeårige trener Simon Chilembo.

– Denne begivenheten er helt spesiell. Vi trener, har masse sosialt samvær, koser oss og jobber med karate. Bare det å sitte her på kvelden og grille og se på den vakre solnedgangen er helt fantastisk. Det fyller opp både mentalt og fysisk. Dermed er vi i stand til å yte litt ekstra. Det er grønt, det er vakkert og vi kjenner vinden stryke mot huden. Sommercampen er noe jeg ikke vil være foruten, understreker karatetreneren.

– Det er flott å være her, synes Selina Sand Engberg. Hun er på sin første karateleir og har hatt en flott helg.

– Jeg begynte nå i høst og synes karate er kjempegøy. Her på Håøya har vi hatt masse trening og leker. Det er fint, synes Selina.

En annen som hadde en fin helg på karatecamp er Aksel Turk.

– Vi har trent og spist masse pølser. Jeg har kost meg, og synes karate er kjempefint. Det har vært et tøft treningsopplegg her ute, men det har vært gøy. Det blir absolutt ikke siste gangen jeg er her, sier en fornøyd Aksel.