DFI fotball: – Lokal hovedsponsor står høyt på ønskelista

Sponsorjakt: Daglig leder Ken Bampton og a-lags trener Teitur Thordarson har travle dagen med sesongoppkjøring og signering av spillerkontrakter. Samtidig jakter de ny hovedsponsor til klubben. FOTO: Steinar Knudsen

Sponsorjakt: Daglig leder Ken Bampton og a-lags trener Teitur Thordarson har travle dagen med sesongoppkjøring og signering av spillerkontrakter. Samtidig jakter de ny hovedsponsor til klubben. FOTO: Steinar Knudsen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Seiersten: – Sammenlignet med våre konkurrenter er vi budsjettmessig langt unna, opplyser DFI trener Teitur Thordarson.

Nå er DFI fotball på jakt etter nye sponsorer.

– Vi ønsker å fremme lokalt næringsliv, så en lokal hovedsponsor står høyt på ønskelista, forteller daglig leder Ken Bampton.

– At vi kan være med å vise hva byen Drøbak står for – og kan vise til, er noe vi ønsker å være en del av. Om vi på cuper og bortekamper kan skilte med lokal sponsor på drakta, ja, det hadde rett og slett vært helt supert.

Lokale krefter

– Dere oppfordrer nå næringslivet i Frogn om å komme på banen, men hva får en sponsor tilbake om en velger å støtte DFI fotball?

– Det blir selvsagt draktreklame, stadionreklame, vip-tilgang og Teitur, som har mye kompetanse etter en lang og omfattende trenerkarriere, vil stille opp hos sponsorene om det er ønskelig. Men det handler vel så mye om å få til et samarbeid som går begge veier. Helt øverst på lista ønsker vi noen som kan støtte oss slik at draktreklamene blir det samme hos a-laget som hos de yngre.

Nye lokaler

– Tidligere hadde vi jevnlige sponsormøter, det er noe vi ønsker ta opp igjen. Når Seiersten er ferdig utbygd, vil vi få lokaler med servering og storskjerm. Vi vil kunne gi våre vip-gjester noe helt annet enn tidligere, sier Bampton engasjert.

– Nå som vi har fått Ken med på laget, har vi endelig et skikkelig apparat som kan ta seg av slike avtaler, skryter Teitur og legger til at han gleder seg over at Bampton har tatt fatt på den delen av jobben han lenge har ment har hatt et betydelig forbedringspotensial.  

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken