Gå til sidens hovedinnhold

Driv-trener: – Nesodden blir en skikkelig test for oss

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag møter Driv fra Ytre Enebakk Nesodden fotball. Nesodden endte midt på tabellen i 4.divisjon i fjor. I år er målet å kunne kjempe om opprykk til Norsk Tipping-ligaen (3.divisjon) 

Driv sin trener, Mads Randem, mener det blir en skikkelig test for sine gutter.

– Nesodden er et ballsikkert og teknisk lag som vil gi oss en skikkelig test på hvor vi står, spesielt defensivt, sier Randem.

-– Vi har vist fremgang i vinter, tross dårlig treningsgrunnlag, spesielt kampen mot Langhus var vi gode i lange perioder, fortsetter treneren.

Selv om det skiller to divisjoner mellom lagene mener Randem at det ikke er håpløst å få med seg et godt resultat fra kampen.

– Vi har spisskompetanse i begge ender av banen og kan straffe Nesodden både på overganger og dødballer forteller Coach. Samtidig påpeker han at det verken deles ut poeng eller medaljer i treningskamper, men; – Vi vil alltid vinne!  

Nesoddens beste

Nesoddens trener, Geir Harald Smith, varsler at han stiller med sine beste menn og vil bruke kampen til å sette starteleveren foran sesongen.

– Vi starter med våre beste og slipper til noen innbyttere utover i andre omgang, uttaler Smith. 

Kampstart er lørdag kl.12.00 på Berger kunstgress.

Les også

Nesodden slurvet mot Ullern


Les også

To på Berger: NIF havner midt på tabellen i år

 

Les også

The double for Nesodden i Mossehallen

Dette svarte Smith da det det ble klart at plassen var sikret i 2017:

Nesodden sikret plassen med 3-0 over Gøy/nord etter mål av Casper de Capua, Saduldin Ahmad Al Saloumi og Ole Kristian Grime. Se 2-0 målet her.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.