For mossingene har vært dønn solide i seriespillet, og er sammen med Oppsal det beste laget i avdelingen. I tillegg stilte Nesodden uten Esben Smith, Mathias Berge, Haaken Munthe-Kaas, Ozan Turan og Glenn Arne Hansen, som alle har vært viktige brikker på NIF denne sesongen.

Som forventet

Sprint er kjent for sin fysiske spillestil, med mye lange baller og tøffe dueller. Dette var NIF-trener Marcus Walfridson forberedt på, selv om flere av skåringene kom på den måten.

- Vi visste jo hvordan Sprint spiller, selv om det kanskje ikke så sånn ut. Men vi har mange unge spillere som ikke er helt der i duellspillet ennå. Men vi jobber med å utvikle spillet vårt, og kan ikke ta for mye hensyn til hvordan motstanderen spiller. I denne kampen hadde vi ballen mye, men greide ikke å skape så mye, sa Marcus Walfridson i et videointervju til Moss Avis etter tapet for Sprint.

Kampfakta:

Sprint-Jeløy - Nesodden 4-0 (2-0)

3. divisjon avd. 1

Nøkkeland kunstgress

Dommer: Richard Johansen, Tveter

Gult kort NIF: Tallak Jerman Bright-Taylor, Nesodden

Mål:

1-0 Henning Johannessen (24), 2-0 Andreas Andreassen (38), 3-0 Alban Ramadani (68), 4-0 Adrian Hagerup (90)

Nesoddens tropp: Mathias Klenow Møller, Terje Tangen, Jakob Kjetilson Bjøndal, Dennis Tjernshaugen, Sindre Haarberg Storhaug, Lars Neerbye Eriksen, Patrick Johansen, Granås ,Andreas Flakstad Lenvei, Christian Davidsen, Tallak Jerman Bright-Taylor, Mads Dyrseth, Bendik Runesønn Kilander, Matias Soløy Skindlo, Kim Viken, Henrik Nordlund Lundquist, Sjur Sæbjørnsen