– Vi var det klart beste laget, men det hjalp altså ikke denne gangen. Sarpsborg 08 har gode spillere med eliteserieerfaring, og jeg tror det var med på å påvirke resultatet denne gang, sier 21-åringen Peder Mæhle, som selv noterte seg for en skåring.

DFI tok ledelsen

DFI har kamp etter kamp bevist at de kan hamle opp med alle lag i årets serie. Men laget har også vist at det har lett for å gjøre feil mot slutten av kampene. Slik ble det også denne gang da Sarpsborg 08 2 utlignet til 3–3 etter 86 minutters spill.

I mandagens oppgjør var det gjestene fra Drøbak som tok ledelsen. Magnus Fagernes gjorde ingen feil da han kom alene med Sarpsborg-keeperen etter 13. minutter.

Gleden ble imidlertid bli kortvarig for Drøbak-laget. Bare tre minutter senere utlignet Sarpsborg 08 2 ved Tobias Heints. Det sto 1–1 ved pause.

Vi dominerte

I 2. omgang fortsatte DFI å spille bra fotball selv om det var Sarpsborg 08 2 som noterte seg først i målprotokollen med skåring etter 58 minutter ved Erlend Skaug Kiani. Sarpsborg-ledelsen skulle imidlertid ikke stå seg lenge.

Peder Mæhle utlignet for Drøbak før Maxy etter 75. minutter sendte gjestene i føringen med 3–2.

– Det er så utrolig surt at det glipper mot slutten. At Sarpsborg 08 2 klarer å utligne til 3-3 bare minutter før full tid, sier Peder Mæhle.

DFI-trener Teitur Thordarson er helt enig med Peder Mæhle.

– Vi var det klart beste laget på Sarpsborg stadion denne kvelden. Men så gjør vi individuelle feil som straffer seg. På dette nivået skal du ikke forsøke å drible en spiller som sistemann, sier Teitur Thordarson.

– Vi er dessverre ikke rutinerte nok.

– Hvordan oppsummerer du vårsesongen?

– Spillemessig er jeg fornøyd. Mange ganger har vi spilt ut motstanderne. Men det glipper dessverre enkelte ganger mot slutten. Å gjøre feil slik vi har gjort nytter ikke i en jevn og hard avdeling, sier Thordarson.

Amtabørs

Maxwell Nana:  5

Mats Vågan: 7

Kristian Walaker: 5

Nichlas Tunes: 6

Samy Slama: 6

Peder Mæhle: 8

Mikkel Aarstrand: 6

Maxy: 8

Matias Keiserås: 6

Ibrahima konate: 6

Magnus Fagernes: 6

Innbyttere: Karim Zeraig-Bounezaf 4, Momo ingen børs, kun 5 min.