Nesoddjentene Maja Ellefsrud og Viktoria Nitteberg har gjennom hele sesongen prestert meget godt i skisporet. 13-åringene har tilhørt de beste i sin klasse og har levert mange gode prestasjoner.

Sist helg gikk de inn til gode plasseringer i Nordåsenrennet, som også var finalen i Sparebank1-cup. Det innebar at NIF-jentene til slutt havnet på andre- og tredjeplass i Sparebank1 Cup.

En flott prestasjon av Maja og Viktoria som har vært blant Østlandets beste skiløpere i denne aldersklassen denne vinteren.

Andre utøvere fra Nesodden gjorde også en god innsatts. I Nordåsenrennet gikk Arnt inn til 11. plass i G11, Maja 9. plass i J13, Victoria 17. plass J13 og Erik 31. plass i G13. Åse Strøm gikk også et fint løp i J8.

Fra Drøbak deltok nesten 20 utøvere i Nordåsenrennet. DFI skigruppa melder at de fikk supert vær, flotte og brede løyper og flere steder å se de håpefulle mens de målte krefter og gjorde fine erfaringer fra en fellesstart med startpistol og høy diskomusikk.

 

I de yngste klassene deltok Filippa Hahne (J9), Fridtjof Boland Besseberg (G8), Alexander Grini (G8), Oliver Iversen Slæperud (G8), Kyrena M Heier (J10), Maja Schmidt (J10) - Henrik C Besseberg (G10) var med men ble syk og startet ikke.

Resultatene for Drøbaks-utøverne ble:

J12: Emilie Agathe Besseberg 5. plass og Frida Hahne 17. plass

G12: Peter Schmidt 16. plass

G11: Even Rondeel 22. plass og Philip A Nordbæk 24. plass

G14: Endre Rondeel 27. plass

G16: Jørgen Solberg 13. plass, Erlend Rondeel 14. plass og Nils Martin Anvik Hellenes 21. plass.