Byttedagen nærmer seg: – Vinn, vinn, vinn for alle parter

Lang tradisjon: DFIs bruktmarked har lange tradisjoner, og her er DFIs Erik Solberg med en ung Patrik Abell. Arkivfoto

Lang tradisjon: DFIs bruktmarked har lange tradisjoner, og her er DFIs Erik Solberg med en ung Patrik Abell. Arkivfoto

Av

Gjenbruk av utstyr er veldig i vinden for tida, særlig i lys av klimakrisen. - Dette er vinn-vinn-vinn for alle parter, selger, kjøper og DFI Ski, sier Erik Solberg i DFIs skigruppe.

DEL

– Skigruppa sitt årlige bruktmarked nærmer seg. Sett av datoen 9. november. Da braker det løs i aulaen på Seiersten ungdomsskole, sier Erik som har stått i bresjen for dette bruktmarkedet i mange år.

– Finn fram vintersportsutstyr som ikke lengre brukes og selg det videre gjennom DFI Ski, sier langrennsentusiast Solberg, som håper på stort besøk i aulaen på Seiersten kommende helg.

Byttehelgen

Og DFIs skigruppe er ikke alene om å arrangere bruktmarked for sportsutstyr.

– Vi er og en del av Skiforbundet/Sparebank1 sitt prosjekt www.byttehelgen.no, sier Solberg som informerer om hvordan opplegget fungerer.

– Innlevering av utstyr er fredag 8. november fra klokken 18:00 til 20:00 i aulaen på Seiersten ungdomsskole, mens salget foregår samme sted lørdag.

– I år får vi og besøk av smøretraileren til Skiforbundet. Her blir det mye liv og røre på skoleplassen med utetimen for barn, stakemaskinkonkurranse mot landslagsutøvere og mulighet for proff og rask skiprep, avslutter Solberg.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags