Frederik, Jon og gutta var på plass da Ustyugov gikk til angrep på Klæbo

HERLIG GJENG: Denne gjengen fra Nesodden varter opp med topp stemmning i Seefeld.

HERLIG GJENG: Denne gjengen fra Nesodden varter opp med topp stemmning i Seefeld. Foto:

Av

Ski-VM er i gang, og da Klæbo og Ustyugov gikk i klinsj på stadion i Seefeld torsdag, satt en kvintett fra Nesodden ringside.

DEL

Seefeld: – Dette er bare fantastisk moro. Seefeld er en magisk liten by og å følge VM på denne måten er bare nydelig. Og når vi i tillegg får sol fra skyfri himmel, dramatikk og norske gullmedaljer så kan det nesten ikke bli bedre sier sportsentusiast og alltid like blide Frederik Lund Vang fra Nesodden.

Lynving

En som nesten var like kjapp som Klæbo, i sin storhetstid på vingen til NIF Fotball, er Jon Bach. Sammen med forsvarsklippen Kjetil Hallberg, supersupporter Thomas Strand og 3-lagslegenden Morten Omdal og nevnte Lund Vang står gjengen fra halvøya på oppløpssiden for å heie fram Falla, Klæbo og Mari Eide.

– Vi skal være her fram til mandag og skal få med oss det aller meste, både på dagtid, kveld og nattetid. Så dette er helt topp, selv om det krever sin mann. Så det er bra jeg har toppfotballbakgrunn, det gjør at jeg takler tøffe dager som dette, gliser Bach som i sin tid samlet dusinvis av Amta-stjerner for sine bravader som lynving på NIF.

Og i Seefeld er Bach og NIF-gutta helter om dagen og helter om natten. Godt assistert av en Underberger eller tre for å sparke dagen i gang i herlige Seefeld.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags