Gå til sidens hovedinnhold

-Resultatet ble langt over forventningene våre

Artikkelen er over 5 år gammel

Det sier skytterlagsleder Monica Saxebøl når hun oppsummerer årets landsskytterstevne med pokaler, medaljer, personlige rekorder pluss en rekke gode plasseringer.

Fredag kveld ble lagets innsats avsluttet med finaleskyting for Odd Petter Nythe i V55 og Sverre Saxebøl i klasse 3-5.

Solid insats

Nythe kom på 21. plass og Saxebøl på 150. plass.

Tidligere på dagen hadde imidlertid rekrutt Christoffer Fenstad skutt seg til en bronseplass og veteran Kurt Arne Berglund til en sølvplass, begge i feltskyting.

-Tidligere i uka var det også mange fine prestasjoner, men jeg vil si det toppet seg i dag med sølv og bronse som er langt over forventningene våre, sier Monica Saxebøl (bildet).

Feltsuksessen

- At vi hadde så stor suksess nettopp i feltskyting synes jeg var ekstra moro. Det viser at vår satsing på felt i vinter ga avkastning i form av glimrende resultater og edelt metall, sier hun.

-Hva er så spesielt med vintersatsing på feltskyting?

- Jo, i motsetning til tidligere år har vi investert i elektroniske feltfigurer og derved holdt i gang feltskytingen gjennom hele vinteren. Dessuten har vi hatt felles påmelding til stevner og gjennom det fått med flere deltakere på stevnene. Det viser jo bare at øvelse gjør mester.

Flere skyttere?

For laget som helhet har dette vært et veldig hyggelig landsskytterstevne, og vi har registrert økt interesse fra nye medlemmer som ønsker å prøve ut skytesporten. Utstyr kan lånes, og resten står på nettsidene våre, sier Monica Saxebøl.

Se denne bildeserien:

Bildeserie

Solide Drøbak-skyttere

 

Kommentarer til denne saken