Gå til sidens hovedinnhold

SE VIDEO: Anders cruiset rundt i sentrum – på snøbrett

Se Anders Friberg kjøre rundt i Drøbak - På snøbrett!

Artikkelen er over 3 år gammel

Tirsdagens snøfall var kanskje til ergrelse for noen. For Anders Friberg var det en drøm.

– Da jeg så hvor dårlig det var måkt her på Heer, håpet jeg at de ikke hadde gjort det noe bedre i bakkene ned mot sentrum, sier Anders med et smil. Se videon over og se Anders smile enda bredere mens har cruiser rundt i Drøbak.

– Siden jeg begynte stå snøbrett, har jeg tenkt at det hadde vært kult å stå brett i Drøbak, men forholdene har ikke ligget til rette – før nå. Veiene har enten vært måkt eller grusa. Da var det jo bare å spenne på seg brettet.

God oversikt

– Det var oversiktlig å kjøre i de bratte bakkene, og veldig lite trafikk og snøen var fantastisk å kjøre på. Jeg har aldri opplevd en slik vinter tidligere. Å kunne spenne på seg brettet på gårdsplassen og bare sette av gårde – ja, jeg kan ikke si annet enn at det er kult.

Drøbak sentrum er ikke det stedet Anders vanligvis oppsøker for å stå snøbrett. Men, han vet å sette pris på de stedene vi har lokalt som er laget for den type aktiviteter.

Knardal Funpark

– Jeg er mye på Knardal Funpark. Det at de har airbag der, slik at man kan trene inn triks man ellers ikke tør prøve i bakken. Det var der jeg gjorde min første back-flip. Fordi det er trygt å trene på airbagen. Lav risiko og mye moro.

– At vi har slike steder i nærområdet er veldig bra. Jeg er fan av uorganisert idrett og da er funparken helt ypperlig! avslutter Anders

Kommentarer til denne saken