Gå til sidens hovedinnhold

Uavgjort mot Østsiden

Artikkelen er over 6 år gammel

(NIF - Østsiden 1-1) Ett mål i hver omgang sørget for poengdeling på Berger.

Det ble aldri noen god kamp mellom NIF og Øssia. Vertene kom best i gang og hadde et par fine sjanser som de kunne ha skåret på.

I stedet var det gjestene som gikk opp i føringen etter 20 minutter. Et mål som muligens burde vært avblåst for frispark, da Østsiden-spissen begikk en skikkelig hoftesving før han lobbet ballen i mål over en sjanseløs Glenn Arne Hanen i NIF-målet.

Etter skåringen ble hjemmelaget passive og det virket ikke helt som om de visste hva som måtte gjøres. Dårlig bevegelse på topp og stor avstand mellom lagdelene gjorde det enkelt for gjestene å kontrollere ledelsen inn til pause.

En skåring av Magnus Haugstad etter 53.minutter sørget imidlertid for at det endte 1-1 på Berger. Et resultat som egentlig ikke hjalp noen av lagene i nedrykksstriden.

Neste kamp for Nesodden er mot topplaget Kråkerøy. Det kan bli tøft for hvitrøyene. I to andre kamper i avdelingen slo Selbak bunnlaget Kolbotn med 3-1, mens Sprint-Jeløy mer eller mindre sikret opprykket gjennom å slå Oppsal 2-0 på Bellevue.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.