Navn: Svein-Tore Kræmer

Alder: 47

Bosted: Frogn

Yrke: Servicemedarbeider, Ullerud Helsebygg.

– Hvordan er det å jobbe på Ullerud Helsebygg under koronatiden?

– Å jobbe på Ullerud helsebygg under denne pandemien er interessant, spennende og til tider krevende. Det er fantastisk å se hvor profesjonelle alle opptrer her på huset, og tar smittevern på alvor. All ære til ledere, sykepleiere, helsefagarbeidere, renhold, med flere som står på hver dag og natt for beboerne våre. De gjør en formidabel og fantastisk jobb. Engler er de!

– Har du noen råd eller erfaringer du kan dele til andre, som du har lært under koronatiden?

– At godt smittevern alltid begynner med seg selv, ta dette på alvor og hør på FHI sine anbefalinger. Hold avstand, bruk munnbind, og vask/sprit hender OFTE. Det går over, og enda fortere om vi alle tar ansvar.

– Hva gjør du på fritiden?

– På fritiden leker jeg masse med min herlige sønn Markus på tre år, er på turer i skog og mark, leker i hagen, for å nevne noe. Nå har jeg også tatt fiskestangen i bruk og er på jakt etter sjøørreten. Ellers går det i husarbeid, og pleie kjærligheten til min fantastiske samboer Veronica.

– Hva lager du helst til middag?

– Til middag i hverdagene blir det som regel noe kjapt og enkelt, og prøver så sunt som mulig. I helgene blir det gjerne en biff og viltkjøtt. Jeg har en hemmelig oppskrift på en kremet viltgryte med røkt elgkjøtt. Jeg er så heldig å få viltkjøtt fra hjemplassen min i Finnmark.

– Hva synes du om den siste nedstengningen?

– Den siste nedstengingen syns jeg er helt grei og nødvendig om vi skal klare å bekjempe denne pandemien. Det er selvfølgelig slitsomt og leit, og vi går jo glipp av mye. Men alt ordner seg.

– Hva ser du helst på TV?

– På TV ser jeg gjerne på Ødemarkens menn, Gullgraverne eller Dødelig Fangst. Ellers går det mye i Netflix. Årets høydepunkt på Netflix er Queen’s Gambit. Den anbefales.