Fylte Tangenten med små humler

Fra scenen: Førskolebarna i Fjellstrands barnehager satte opp humleforestilling i Tangenten i går formiddag. Begge foto: Henriette Slaatsveen

Fra scenen: Førskolebarna i Fjellstrands barnehager satte opp humleforestilling i Tangenten i går formiddag. Begge foto: Henriette Slaatsveen

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag fylte Fjellstrand-barna Tangenten med både humleteater og humleutstilling.

DEL

Alle de fire barnehagene på Fjellstrand samt skolen er involvert i et felles humleprosjekt. Her har man satt seg som mål å gjøre Fjellstrand til en humlevennlig bygd samt jobbe for at humlebestanden øker. Prosjektet har mottatt støtte fra Nesodden kommune.

I den forbindelse inntok derfor «humlebygda Fjellstrand» storstua på Tangen i går formiddag. Ordfører Nina Sandberg sto for åpningen av den store humledagen i Tangenten. Hun kunne fortelle at hun er svært glad for at man på Fjellstrand sammen slår ring rundt humla.

– Humla trenger oss og vi trenger humla, påpekte ordføreren.

I Tangentens øvre kafé var det duket for åpning av en fargerik og flott humleutstilling. Bak utstillingen står de flinke barna fra både skolen og barnehagene på Fjellstrand. Utstilling blir stående i Tangenten fram til 21. juni.

Siden påske har har de flinke førskolebarna fra Fjellstrands barnehager jobbet med en egen humleforestillingen. Denne forestillingen ble vist fra scenen i Tangenten i går formiddag.

På plass i  Tangenten tirsdag var også representanter fra foreningen «La Humla Suse». De setter naturlig nok stor pris på Fjellstrand-barnas felles engasjement rundt de utrydningstruete insektene.

– Vi er så glade for at så mange på Fjellstrand er humlevenner, smilte styreleder Toril Mentzoni.

Artikkeltags