Gå til sidens hovedinnhold

Legger ned "mammas verk"

Butikkeier Catherine Østrem ble hardt skadet i en bilulykke

Artikkelen er over 5 år gammel

Klesbutikken Soho, som Catherine Østrem drev i nærmere to år før hun ble hardt skadet i en trafikkulykke like utenfor Årjäng i Sverige i oktober i fjor, stenger dørene.

Dette bekrefter Catherine Østrems datter, Julie Victoria Ærø, overfor Akershus Amtstidende.

Julie Victoria Ærø forteller til Amta at det har vært nær familie som nærmest på dugnad har drevet Soho siden Catherine Østrem ble alvorlig skadet i trafikkulykken i fjor høst.

– Vi har siden ulykken drevet butikken, og det har gått greit. Men Soho er på mange måter mammas verk. Kundene spør etter mamma når de kommer inn i butikken, som selger dameklær, forteller Julie Victoria Ærø.

Opphørssalg

Nyheten om at Soho nå velger å gi seg har spredd seg på sosiale medier, og Julie Victoria Ærø bekrefter at det begynner å gå mot slutten for klesbutikken i Flaskebekksenteret.

– Vi starter opphørssalget i dag, onsdag. Så får vi se hvor lenge vi holder på. Det er ikke bestemt når vi låser dørene for godt. Det avhenger av flere forhold, forteller Julie Victoria Ærø.

-  Soho var mamma, sier Julie Victoria Ærø.

Trist ulykke

I trafikkulykken utenfor Årjäng i fjor høst var også flere familiemedlemmer med i bilen der Catherine Østrem satt. En møtende bil som skulle passere et vogntog rakk ikke å kjøre forbi vogntoget, men kolliderte med bilen som blant andre Catherine Østrem satt i. Føreren av bilen som forårsaket ulykken stanset ikke. Svensk politi etterlyste sjåføren, men vedkommende har ikke på noe tidspunkt meldt seg.

Catherine Østrem og de øvrige passasjerene i bilen skulle til Karlstad for å se på en musikal som Julie Victoria Ærø spilte i. Musikalen Little Shop of Horrors ble avlyst da meldingen om ulykken nådde teateret i Karlstad.

Sakte framover

Etter ulykken ble Catherine Østrem fraktet til Ullevaal sykehus. Tilstanden hennes var kritisk, men hun har nå vist framgang.

 – Ja, mamma har fortsatt en lang vei å gå. Hun har vært til opptrening ved Sunnaas sykehus, men nå er hun hjemme igjen, forteller Julie Victoria Ærø. Hun forteller at moren har fått tilbake noe språk, i tillegg til at hun også går helt fint.

– Det går sakte framover sier Julie Victoria Ærø.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.