Nå kan du kjøre berg- og dalbane med virtuelle effekter på Tusenfryd

Nyhet: - Aldri før har det vært mulig å sette seg om bord i en berg- og dalbane i Norge og oppleve både en fysisk og en virtuell reise, uttaler Erik Andersen, markedssjef i Tusenfryd.

Nyhet: - Aldri før har det vært mulig å sette seg om bord i en berg- og dalbane i Norge og oppleve både en fysisk og en virtuell reise, uttaler Erik Andersen, markedssjef i Tusenfryd. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fornøyelsesparken på Vinterbro er 30 år i år. Det feires med den nye attraksjonen Steampunk Hunters, en berg- og dalbane med virtuelle effekter.

DEL

VINTERBRO: Parkdirektør Bjørn Håvard Solli forsikrer at parken åpner lørdag 21. april, til tross for en mer gjenstridig snøvinter enn normalt.

– Vi jobber på spreng med klargjøring nå, så alle attraksjoner skal være i drift til åpningshelgen, sier Solli til ØB.

Årets nyhet i jubileumssesongen er Steampunk Hunters, hvor man ser en VR-film mens man kjører berg-og-dal-bane.

3D-effekter overrasker passasjerene gjennom gruveganger og ned til et Steampunk Monster som lurer i dypet, mens man skyter på ulike mål underveis.

- Vi gleder oss til å invitere gjestene til en helt ny opplevelse i jubileumssesongen vår. Aldri før har det vært mulig å sette seg om bord i en berg- og dalbane i Norge og oppleve både en fysisk og en virtuell reise. På attraksjonen "Western Expressen" skal vi i år utstyre passasjerene med VR-briller og invitere dem med på en helt spesiell opplevelse, sier markedssjef Erik Andersen på Tusenfryd.

Saken fortsetter under bildeserien

Lover mye gøy i sommer

Solli forteller at det blir ekstra mye aktivitet i parken nå da Tusenfryd fyller 30 år.

Et helt nytt bilshow kommer også til å gi publikum hakeslepp i sommer. For fjerde året på rad inviterer Tusenfryd i sommer til et forrykende "Burnout Stuntshow" ledet av evigunge Asgeir Borgemoen.

– Det blir i realiteten et splitter nytt bilshow det kommer til å lukte svidd av, og også i år kan vi garantere imponerende stunts og høyt turtall, sier Andersen.

– Vi byr på flere overraskelser spredt utover hele jubileumssesongen, legger Solli til.

Fra og med 21. og 22. april er fornøyelsesparken åpen i helgene og på helligdager. Fra 2. juni til 18. august holder de oppe så godt som hver dag. 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags