Nesoddingene samlet inn rekordmye til fjorårets TV-aksjonen. Nå avgjøres det hvor mye kommunen bidrar med

Trofaste bøssebærere: For sjette gang stilte Tia og Mio Knutsen Skogli opp for TV-aksjonen i 2017. Foto: Henriette Slaatsveen

Trofaste bøssebærere: For sjette gang stilte Tia og Mio Knutsen Skogli opp for TV-aksjonen i 2017. Foto: Henriette Slaatsveen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Under onsdagens formannskapsmøte vil det bli avgjort om kommunen skal gi penger til årets TV-aksjon.

Årets aksjon går til Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

I fjor samlet Nesoddingene inn rekordmye penger. Hele 939.627 kroner ble sendt fra Nesodden til TV-aksjonen 2016 og Røde Kors arbeid for å hjelpe mennesker i krigsrammete områder med mat, vann, medisiner og trygghet.

20 000 kroner

Tidligere har kommunen gitt en krone per innbygger, som etter andre kvartal i år var 19.361, og rundet dette av til 20 000 kroner.

Bevilgningen har tidligere blitt dekket fra formannskapets reservepost. I saksframlegget kommer det frem at gjenstående beløp på formannskapets reservepost er 124 530 kroner.

Frivilligsentralen

– Tradisjonen tro er det Nesodden kommune ved ordføreren som har det overordnete ansvaret for TV-aksjonen. Frivilligsentralen ved Hege Emilsen har ansvaret for den praktiske tilretteleggingen lokalt, sammen med representanter fra lag, foreninger og frivillige i Nesodden, skriver kommunen på sine nettsider.

SLIK GIKK DET I 2017:

Frivilligsentralen sentraliseres på Tangen senter
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.