(Ås Avis) I starten av august delte «Sommerhytta»-vinner og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker, Øyunn Krogh (26) fra Ås, nyheten om at hun og samboer Levi Try (24) haddet gått hver til sitt etter tre år som kjærester.

Paret ble kjent for allmenheten da de gikk til topps i TV 2-programmet «Sommerhytta» i 2020. Dermed ble paret stolte eiere av sin egen hytte på Lyseren i Enebakk.

Kun to måneder før bruddet avslørte paret at de hadde kjøpt leiligheten sammen i Oslo, men den rakk de aldri å flytte inn i. Før boligkjøpet bodde paret i et kollektiv med venner, og Krogh, som har 84.000 følgere på TikTok, har tidigere vist frem glimt av boligtilværelsen på den populære videoplattformen.

Etter bruddet flyttet de derimot fra hverandre, og da Nettavisen møtte Krogh under Reality Awards forrige fredag lettet Krogh på sløret om sin nye hverdag overfor Nettavisen.

Åpen for å date

Som nevnt hadde Krogh og Try nylig kjøpt leilighet sammen i Oslo, men nå har hun altså flyttet hjem til foreldrene sine i Ås.

Hun legger ikke skjul på at den siste tiden har vært hektisk, men til Nettavisen sier hun at lykken begynner å snu. Den nysingle 26-åringen har nemlig begynt å snuse på datinglivet:

– Jeg begynner å bevege meg inn på datingmarkedet. Så vi får se hva som skjer. Jeg er jo ganske ny på det her, sier hun.

Datingappen Tinder har imidlertid ikke har falt i smak hos henne, så veien til en date med Krogh går heller gjennom et møte i virkeligheten, avslører hun.

– Hvordan kaprer man hjertet til Øyunn Krogh, da?

– Ved å være snill og handy. Det er det jeg går etter nå, sier hun med et smil om munnen.

Dette skjer med «Sommerhytta»

Som nevnt deltok det tidligere paret i «Sommerhytta» i 2020. Det var Try som meldte dem på, uten at kjæresten visste om det. Før TV-innspillingen startet hadde de vært et par i kun noen måneder.

Hva som nå vil skje med den nylig kjøpte leiligheten og TV-hytta er foreløpig ikke bestemt, forteller 26-åringen.

– Vi har fortsatt en hytte og en leilighet, så vi får se hvor lenge vi har det, sier Krogh.

Avslutningsvis sier hun at hun og Try fremdeles er i en fase hvor de må planlegge og organisere hva de skal gjøre med både hytta og leiligheten.