Kaptein Rustad er klar for Idol-audition. Treneren frykter kjendisstatusen kan gå i hodet på Idol-deltakeren

Idol 2018: Philip Rustad fra Nesodden blir å se på TV2 i morgen kveld. Foto: Ida Vie / TV 2

Idol 2018: Philip Rustad fra Nesodden blir å se på TV2 i morgen kveld. Foto: Ida Vie / TV 2 Foto:

DEL

NESODDEN: Denne uken er siste uke med Idol-auditions på TV2.

I onsdagens program er det duket for audition i Trondheim. Her dukker nok en nesodding opp, nemlig Fjellstrand-kaptein Philip Rustad. Han skal synge A Great Big Word-låta «Say Something».

– Håper folk har lyst til å følge med. Er sesong ti i år, det blir en kanonsesong, sier Philip til Amta.

Høste frukter

Om dommerpanelet som består av Tshawe Baqwa, Gunnar Greve og nesoddingen Silje Larsen Borgan liker det de hører når Philip skal i aksjon onsdag kveld, gjenstår å se.

Men kaptein Philip har nok uansett utfall et helt fotballag i ryggen i forbindelse med Idol-deltakelsen onsdag kveld. Spillende trener på Fjellstrand Mats Arntzen har tidligere uttalt at Philip er den eneste blant blådraktene som faktisk kan synge. Nå håper Mats at Philip beholder fotballskoene godt plantet på jorda.

– Jeg er bare spent på om kapteinen vår stiller på kamp på torsdag eller om han skal rett ut og høste fruktene av kjendisstatusen, sier trener Mats før han fortsetter:

– Han synger som en engel. Med utallige timer på E-huset er han heller ikke i nærheten av å likne på en hobbit, så nå håper vi bare at han holder beina på jorda og stiller på Ekeberg på torsdag.

Fulltidsjobb

–Skal dere samle fotballgutta for å se onsdagens audition?

– Å forsøke å samle gutta hver mandag og torsdag er allerede en fulltidsstilling, så denne lar jeg være oppe til gutta selv. Men jeg antar at kjelleren til Mathias Smith er et godt tips, sier den humoristiske treneren.

Artikkeltags