Møt Agnes Naur Kiss i Et øyeblikk.

Nesodden er et unikt sted, la oss huske hvorfor

Agnes Naur Kiss

– Dere utvider tilbudet, og fra neste år av kan dere ta imot elever på Fagerstrand. Fortell.

– En utvidelse på Fagerstrand er noe vi har planlagt lenge, så det er med stor glede vi nå kan dele disse spennende nyhetene. Vi ser frem til å møte nye elever, og til at de får bli kjent med vårt strålende dyktige Flyt-Team. Mest sannsynlig kommer det også et helhetlig tilbud for voksne, med blant annet pilates og yogaklasser. Følg med.

– Hvordan har responsen vært etter at dere offentliggjorde dette tilbudet?

– Den har vært overveldende, og viser at behovet for et kvalitetstilbud innen dans for barn og unge på Fagerstrand er stort. Her vil vi lettere kunne nå kunder i Drøbak og Frogn som har vist interesse.

Agnes Naur Kiss

Navn: Agnes Naur Kiss
Alder: 37
Bor: Nesodden
Yrke: Medeier Flyt Studio, danser. gründer

– Hva fikk dere til å satse på en utvidelse?

– Det er spennende med nye utfordringer og muligheter, og å etablere seg i nye miljøer. Vi har en raskt voksende kundegruppe og trenger mer plass. Vårt nye gratis tilbud for ungdom Flyt Ung, (neste event 18. nov. Journ. anm.), er et tilbud som gjerne kan få utfolde seg på nye arenaer.

– Har du et favorittsted på Nesodden?

– Linaro på Blylaget. Vakkert bygg med mye historie, i et nydelig område. Jeg håper Nesodden Kommune ser verdien i å restaurere og bevare bygget, sammen med alle andre verneverdige hus på Nesodden.

– Det er arkitektur som denne, sammen med naturen som er med på å utgjøre Nesoddens særpreg.

– Hvem fortjener en rose?

– Lege og menneskerettighetsforkjemper Denis Mukwege.

– Som Amta-redaktør for en dag, hva setter du på dagsorden?

– Mindre utbygging og mer kultur og mangfold. Langsiktige løsninger som utvikler, underbygger og tar vare på de fantastiske ressursene og kvalitetene som finnes her ute.

– Nesodden er et unikt sted, la oss huske hvorfor.