Noen timers sol tirsdag er en forsmak på helgens knallvær

Yr.no varsler knallsol i noen få timer tirsdag. Så blir det totalt hverdagsgrått igjen.

Yr.no varsler knallsol i noen få timer tirsdag. Så blir det totalt hverdagsgrått igjen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Værvarselet for Follo tilsier knallsol i noen få timer tirsdag, før det blir totalt grått hele uka. Heldigvis meldes væromslag til helgen; 10 minus og sol.

DEL

Etter lett snøfall mandag morgen blir det fortsatt gråvær med innslag av regn og sludd hele uka, men med ett strålende unntak.

Tirsdag fra omkring klokken 12 blir det knallsol, ifølge Meteorologisk institutt og Yr.

Solnedgang er imidlertid noen få minutter over 15.00. Skal du få med deg denne ukens solskinn må du altså følge nøye med på det lille glimtet i morgen.

Natt til onsdag kan du trolig se litt stjernehimmel, men så tykner det til og ender med flere millimeter regn på ettermiddagen før det blir kuldegrader mot kvelden og inn mot torsdagen.

Kommer det nedbør i den perioden blir det trolig snø, men det blir uansett ikke mye, ifølge yr.no. Uansett skal det bli flere varmegrader like før helgen.

Hvis meteorologene har regnet riktig blir det totalt væromslag, bare vi kommer oss gjennom de grå hverdagene: Natt til lørdag stuper temperaturen, og det blir store åpninger i skylaget. Dette fortsetter, så søndagen melder Yr.no at vi får sol fra skyfri himmel og ti kuldegrader.

Artikkeltags