Klesbutikken med sjel midt i idylliske Drøbak

Johanna og Arne Barneklær


I et gammelt trehus midt i idylliske Drøbak finner du Johanna og Arne Barneklær. Dette er butikken hvor hjertet banker for nydelige kvaliteter og personlig service i koselige omgivelser.

– Vi er en nisjebutikk helt uten kjedetilknytning. Vi har et stort utvalg av klær og tilbehør fra nyfødt til ti års alder, samt et lite utvalg av sandaler, tøfler og badesko til de minste.

Det forteller innehaver av butikken, Camilla Norstrøm Hiemeyer som har oppkalt butikken etter sine besteforeldre - Johanna og Arne.

– Jeg har alltid hatt et tett forhold til besteforeldrene mine som var her fra Drøbak, og derfor var det naturlig for meg å oppkalle butikken etter dem.


Annonsørinnhold fra:


image.png

Johanna og Arne ligger midt i hjertet av Drøbak, i et gammelt trehus med mye sjel.

Gaver til alle anledninger

Her får du god hjelp til å finne den perfekte gave enten det er babyshower, barselgave, dåpsgave, fødselsdagsgave eller bestemor-, mormor- eller farmorgave.

– Ja, det har gått unna endel meter gavepapir siden åpningsdagen som var den 1. november 2019. Vi har daglig besøk av besteforeldre i butikken vår, smiler Camilla og legger til at hun er så glad for mottakelsen butikken hennes har fått i byen siden åpningen.

Johanna og Arne er en av få forhandlere i Norge som fører det spanske merket PAZ Rodriguez. De er kjent for sine eksklusive baby- og barneklær i nydelig kvalitet. Materialene er i stor grad økologisk bomull og superfin merinoull. Klærne fra PAZ Rodrigues skiller seg ut med sitt yndige uttrykk, klassiske design og gode kvalitet.

I nettbutikken vår kan du handle når det passer deg. Ta en titt


FINT BADETØY:I den koselige butikken til Camilla finner du årets fineste badetøy til barna. Så kan det være en idé å legge turen innom Badeparken i Drøbak for et bad etter handleturen.

Kvalitetsklær fra inn- og utland

MarMar Copenhagen er et dansk merke med unike barneklær. De har et klassisk, luksuriøst og funksjonelt uttrykk, er enkelt å matche og kan brukes både til hverdag og fest.

– I år har de kommet med en nydelig sommer-kolleksjon bestående av supersøtt badetøy med tilbehør fra bitteliten til stor, forteller Camilla og legger til:

– Nyfødtserien deres er en av våre bestselgere, ikke bare på grunn av lekkert design, men også fordi den har en silkemyk kvalitet bestående av en bomull/modalblanding. Det gjør at den holder seg like myk og fin vask etter vask.

Lillelam er en norsk merkevare bestående av ullklær i 100% merinoull av beste kvalitet.

– Mange kjenner til «Lillelam dressen» med både matchende lue, tøfler og votter til. Det er en bestselger året rundt og faller alltid i smak, forteller Camilla.


J_A-03.jpg

LETTE SOMMERKJOLER: Disse nydelige sommerkjolene finner du hos Johanna & Arne eller i nettbutikken deres

Handle når du vil i nettbutikken

Andre kvalitets-merker du finner hos Johanna og Arne er det danske merket MiniATure, som mange forbinder med de anerkjente kvalitets-jakkene med den karakteristiske hetten, Nordic Label sine klassiske basisprodukter i en myk og god kvalitet til en hyggelig pris, Huttelihut med sine nydelige luer med dyreører i alle mulige varianter, MP med de beste kvalitets-strømpebukser, sokker og solhatter, i tillegg til mange flere.

– Vi ønsker også å bidra til et bedre miljø og har derfor alltid et lite utvalg av Second Hand kvalitets-merkeklær i butikken i Torggata 2. Bra for miljøet - bra for lommeboken, smiler Camilla bak disken.

Tidligere i år åpnet hun også nettbutikken som har blitt et kjærkomment tilskudd. Nå kan du handle når du vil, fra hvor du vil.

Johanna og Arne har åpent mandag – søndag, hele året igjennom.
Klikk deg gjerne innom deres nettbutikk www.johannaogarne.no og følg de gjerne på Intagram @johannaogarne.

HER KAN DU BLA DEG GJENNOM NOEN BILDER AV KLÆRNE:


Bildeserie_01.jpg
Bildeserie_05.jpg
Bildeserie_02.jpg
Bildeserie_04.jpg
Bildeserie_03.jpg

Meny

Ja vi reiser i Norge

Reis til: