Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Disse fikk de ettertraktede jobbene i Drøbak

Det var over 300 personer som søkte på jobbene. I dag utgjør Marte (25), Stian (28), Marte (20) og Bård (25) superteamet du finner hver eneste dag på Extra Drøbak.

Annonsørinnhold fra

Sammen med 10 andre kollegaer som jobber deltid skal disse smilende fjesene møte kunder i Drøbak hver eneste dag - og de gleder seg enormt! Vi tok en prat med alle fem, så vi kan bli litt bedre kjent med dem.

 

Marte Kokkin Jacobsen

25 år. Drøbak.

Jeg har jobba på Coop på Nesodden tidligere, og der hadde vi mange flotte, faste kunder. Spesielt godt husker jeg en eldre dame. Hun minnet meg veldig om bestemoren min! Hver onsdag kom hun innom for å kjøpe Dagbladet, og vi ble stående og skravle litt. Det var så hyggelig, og jeg håper at vi får et like godt forhold til kundene våre her! 

På fritiden liker jeg å være sosial med venner, eller slappe av hjemme sammen med samboeren min, Martin. Vi har vært samboere i flere år nå, og flyttet faktisk sammen allerede etter fire måneder som kjærester. Om det anbefales? Det funka for oss i alle fall! 

 

Stian Fagerlund

28 år. Fagerstrand.

Jeg skulle bli fotballproff, så jeg valgte idrettslinja på videregående. Men det var ikke slik jeg forventet, og til slutt ble jeg lei av alt og sluttet med både fotball og skolen. Nå spiller jeg fotball i 8. divisjon med kamerater på Skaubygda. Om vi er gode? Vi er faktisk ubeseira i de siste ti kampene, så det går bedre og bedre!  

I sju år har jeg jobbet ved Spar på Fagerstrand. Det er mange tilfeldigheter og en god del flaks som gjorde at jeg havnet i serviceyrket. Jeg sluttet på Spar for en drøy måned siden, men får allerede meldinger fra faste kunder om at de savner meg. Det synes jeg er veldig koselig. Kundene er det aller beste med denne jobben, og jeg kommer til å savne mange fra Fagerstrand. Og så gleder jeg meg til å bli kjent med de nye kundene!

 

Marte Jensen

20 år. Mysen.

Jeg har 40 minutter å kjøre til jobb, så det blir høy musikk og sang hele veien. Det blir mest russemusikk! Neida, ikke skriv det. Ha ha!

Jeg kom nylig hjem fra seks måneder i Australia. Der bodde jeg hos en familie i Canberra og jobbet som au-pair. Jobben min gikk ut på å passe de to barna i familien på 3 og 9 år. Jeg kjørte dem i barnehagen og til skolen, og to dager i uken hadde jeg 3-åringen hele dagen. I lønn fikk jeg 1000 kroner i uka. Jeg reiste nedover i desember, og det var ganske fælt i begynnelsen. Det var sårt å være borte i julen. Så gikk det bedre, og det har vært en spennende opplevelse. 

Jeg går ikke på skole og vet ikke helt hva jeg vil i livet enda. Men akkurat nå er det deilig å være hjemme hos mamma. Jeg er litt mammajente, he he. 

 

Bård Frøyseth

25 år. Moss.

Egentlig er jeg fra Stord. Vet du hvor det er? Så fikk jeg lærlingplass i Moss, så jeg dro hit rett fra ungdomsskolen. Etter fire år som lærling fikk jeg fagbrevet, og jeg har blitt værende i butikk siden det. Jeg har blitt værende i Moss også. Jeg liker meg her på østlandet, det er mindre regn her. Ingen forstod hva jeg sa i starten, så jeg la om dialekten. Men det er ikke noe problem å legge om igjen!

Nå har jeg fått jobben som assisterende butikksjef sammen med Stian. Jeg har lyst til å bli butikksjef på et eller annet tidspunkt. Som sjef tror jeg det er viktig å være en person det ikke er vanskelig å gå til. Man skal ha det gøy og koselig på jobb, men samtidig drive seriøst. 

Om jeg vil flytte tilbake til Stord? Nei, det vil jeg ikke. Jeg forsøker heller å få lillesøsteren min til å flytte hit. 

 

Jahn Andersen.

48 år. Vestby.

Jeg er en familiefar. Hjemme har jeg kone og en sønn på snart 1 år. I tillegg har jeg to store barn på 23 og 25 år. De bor og studerer i Tyskland. Jeg skulle jo aldri gifte meg igjen, og heller ikke få flere barn. Men sånn ble det ikke!

På fritiden er jeg glad i fotball, og Liverpool er selvsagt laget. Babyen hadde Liverpool-drakt og tåteflaske allerede før han ble født, ha ha! Og jeg liker godt å stå på ski når muligheten byr seg. 

Vi har nettopp flyttet til Vestby fra Mortensrud. Huset kjøpte vi på tegning for halvannet år siden, og det ble ferdig omtrent forrige uke. Så i de siste ukene har det vært mye flytting av pappesker både her og på hjemmebane. Det blir nok lenge til jeg flytter igjen, tenker jeg. 


Del artikkelen på Facebook