Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Disse fantastiske ansatte ønsker kundene velkommen til en hyggelig og smart handel på Obs Vinterbro.
Disse fantastiske ansatte ønsker kundene velkommen til en hyggelig og smart handel på Obs Vinterbro.

Klart for årets prisfest - slik handler du smart under Black Week

Over 100 dedikerte ansatte ved Obs Vinterbro er godt preppet og klare for årets travleste uke. Black Week nærmer seg, og varehuset er fylt til randen med gode tilbud som varer hele uka.

Annonsørinnhold fra

– Vi gleder oss til å ta imot kundene når startskuddet går for Black Week mandag 25. november. Selv om det er en hektisk uke er det alltid gøy å være på jobb når det brenner litt mer enn til vanlig.

Salgssjef for faghandel på Obs Vinterbro, Andreas Nedregård, er ivrig når han forteller om tilbudsuka de nå står ovenfor. Han begynte ved siden av studiene i samme butikk for 18 år siden og har fått med seg hele utviklingen rundt Black Friday. 

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

– Black Friday-konseptet har vokst seg større år etter år. Det er noe helt annet i dag enn det var da det først kom til Norge. Før var det kun én dag, nå er det en hel uke med elleville tilbud.

Varehussjef John-Arne Wolff og salgssjef faghandel Andreas Nedregård ved Obs Vinterbro minnes hvordan lageret fyltes opp med trampoliner og kajakker ved forrige Black Friday. Nå rydder de for å få plass til alle netthandelsvarer i tillegg til beholdningen de skal selge i butikk under Black Week.

Godt planlagte tilbud hele uka

– Vi er heldige på Obs Vinterbro for det er et stort eierskap blant alle våre fantastiske ansatte opp mot det å levere. Vi jobber for å levere strålende kundeservice og skape gode kundeopplevelser, da må vi planlegge ekstra godt opp mot en uke som Black Week, sier varehussjef John-Arne Wolff.

I hyllene hos Obs Vinterbro finner du derfor ikke timestilbud eller "lokkevarer". Partikjøpene de tar inn under Black Week skal holde til mange kunder. 

– Hos oss trenger du ikke løpe ned dørene eller "knuffe" deg frem for å sikre deg en vare. Bruk heller god tid i butikken og tenk gjerne gjennom hva du ønsker å kjøpe før du kommer hit, oppfordrer varehussjefen mens han rydder plass på lageret til vareinnrykket.  

Det er høy aktivitet i butikken før det smeller under Black Week. Blide ansatte gjør sitt for at kundene skal få en positiv kundeopplevelse, også i de mest hektiske periodene. 

Kjøp julegavene tidlig i år

På Obs Vinterbro er det høyt aktivitetsnivå mellom reolene i den store butikken som er en del av Vinterbro Senter. Det fylles på med varer i alle avdelinger. Her er noe for alle og nettopp derfor kan det være smart å legge julehandelen hit i uke 48.

– Dette er uken for de store kuppene. Vi har et stort utvalg av varer innenfor faghandelskategorien som innebærer blant annet elektronikk, sport og fritid, leker, underholdning og bygg. Samtidig har vi et ekstremt stort og variert utvalg av dagligvarer, sier Wolff som har lang fartstid i dagligvarebransjen.

Spill og gaming er en populær og stor varegruppe på Obs Vinterbro. Kristian har full kontroll på hva som finnes i hyllene her. 

Her er det altså ingenting i veien for å handle inn små og store julegaver, ting til eget forbruk og middagen på et og samme sted. Og vil du være ekstra effektiv med julehandelen har Obs Vinterbro også post i butikk.

– Ja, her kan du pakke inn julegavene i pakkedisken utenfor butikken og sende avgårde julegavene med en gang om det er ønskelig, humrer varehussjefen og minner om at Obs har 120 dager åpent kjøp. 

Unngå køen i kassa med Shop Express 

Shop Express gjør handleturen på Obs Vinterbro enda mer effektiv og behagelig for kunden. Trenger kunden hjelp er det mange ansatte å spørre, blant dem Emilie.

I butikken på Obs Vinterbro er alt lagt opp til at kunden skal få en så god og effektiv handleopplevelse som mulig. Ikke bare er det mange skann og betal-kasser å velge mellom ved utsjekk, de har også et smart system for medlemmer som heter Shop Express.

– Det kan nesten ikke bli mer effektivisert for kunden enn dette. Skann medlemskortet ditt og plukk opp en skanner ved inngangen til butikken. Slik har du full kontroll på kassalappen gjennom hele handleturen, forteller salgssjefen entusiastisk og legger til:

– Slik unngår du også eventuell kø i kassa!

 Vil du være ekstra effektiv kan du også betale med Coopay. En funksjon i Coop medlem appen som lar deg betale dine innkjøp i alle Coops butikker og kasser direkte med mobilen.

Og har du verken tid eller mulighet til å komme innom butikken under Black Week så finner du også alle tilbudene på Obs sine nettsider. Her kan du når som helst bestille varer hjem eller til butikken.

– Du kan fint sitte hjemme i sofaen og handle Black Week-varene der. Det er også en god idé å bruke nettsiden vår eller kundeavisen for å planlegge kjøpene dine denne uken. Det kan gjøre handelen mer stressfri, avslutter Andreas før han forsvinner smilende inn blant de fulle reolene.

De ansatte gleder seg til full rulle og høyt tempo i butikken under Black Week. Velkommen skal dere være.

Del artikkelen på Facebook