Nordre Frogn/Søndre Nesodden: Det er altså stadig i grenseland mellom Frogn og Nesodden de mest prisgunstige boligene er for salg, i hvert fall dersom du etterspør enebolig. Foruten eneboligen i Linnebråteveien, som ble solgt for 2,85 millioner kroner og som var det billigste objektet, så er nemlig det neste på listen for lavest priset enebolig akkurat nå et hus i Snarveien på Fagerstrand med antydning til 3,1 millioner kroner.

– Mange på visning

– Hvordan vil du karakterisere interessen?

– Det var veldig mange på visning søndag, og totalt var det 14 interessenter som skrev seg på listen. Jeg hadde nok forventet flere fra Oslo, men de fleste som kom var lokale. Uansett vil jeg betegne interessen som svært stor, sier eiendomsmegler Charlotte Bårdsen hos DNB Eiendom.

Drøbaksmegleren solgte altså den 60 år gamle eneboligen på snaut 2,2 mål tomt – etter bare et par budrunder formiddagen etter visning – til 100.000 kroner over prisantydning.

 

– Idyllisk beliggenhet

– Hvorfor ble huset solgt så fort?

– Fordi eneboligen ligger på en stor tomt som har idyllisk beliggenhet. De fleste som dukket opp på visningen framholdt akkurat det at huset lå i et idyllisk område, og at det faktisk så bedre ut i virkeligheten enn på bildene, bedyrer Bårdsen.

– Men det er mye som må gjøres, så prisen blir vel minst millionen høyere?

– Det er et dødsbo som ble solgt av arvingene som et oppussingsobjekt, så det er klart at det er en betydelig kostnad å modernisere det. Men hvorvidt det dreier seg om en million avhenger selvsagt av hvilken standard som ønskes samt hvor mye som gjøres selv, slår hun fast og tilføyer med ettertrykk:

– Uansett har eiendommen et kjempepotensial!

 

– Stor etterspørsel

– Hvilke fortrinn, bortsett fra prisen, har huset i Snarveien?

– Boligen har fire soverom, stor hage og alt på en flate. I tillegg ligger den på Fagerstrand, hvor det er stor utvikling og et godt investeringsområde, antyder Anniken Øderud som er ansvarlig for salget og eiendomsmegler hos Krogsveen Nesodden.

– Hvem ser du for deg som potensielle kjøpere?

Det er flere kjøpegrupper til boliger som denne. Foruten at den er attraktiv for familier, er den også aktuell for unge par, eldre, nyskilte og enslige, erklærer eiendomsmegleren og erkjenner om etterspørselen:

– Det er dessverre få eneboliger i denne prisklassen på Nesodden, etterspørselen er derfor stor.